Начало /  /  / Годишна конференция на Българско ядрено Дружество 2011
 
Архив новини
 
Годишна конференция на Българско ядрено Дружество 2011

Годишна конференция на Българско ядрено Дружество 2011

 

Българско ядрено дружество организира годишната си международната конференция “Ядрената енергия за хората” под патронажа на Агенцията за ядрено регулиране и с любезното съдействие на Европейското Ядрено Дружество.

Целта на това събитие е да се даде възможност за обмяна на идеи и опит между специалисти в ядрената област, която обхваща обширна част от теми на алтернативни енергийни източници, радиационната защита, опазването на околната среда т.н.

 

Общо събрание на БЯДНа 19.05.2017 г. от 16:00 часа в зала 300 на Централната сграда на ИЯИЯЕ на БАН ще се проведе ОБЩО СЪБРАНИЕ на Българско ядрено дружество.виж ощеГодишна конференция на БЯДГодишната конференция на БЯД  се проведе в дните от 11 до 14 септември 2017 г. в  Хотел Естрея Палас - Св. Св. Константин и Елена, Варна.  виж ощеПозиция на БЯДОтворено писмо от БЪЛГАРСКО ЯДРЕНО ДРУЖЕСТВО до ПАРТИИТЕ И КОАЛИЦИИТЕ, РЕГИСТРИРАНИ ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 26 МАРТ 2017 г.виж ощеМЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУММЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУМ БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА - НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ7 юни - 9 юни 2017 г., в.к. “Ривиера”, Варнавиж още
нагоре
Българско Ядрено Дружество