Начало /  /  / Семинар "Изкуството на презентацията"
 
Дейност
 
Семинар "Изкуството на презентацията"

Семинар "Изкуството на презентацията"

Семинар

Изкуството на презентацията

или Как да накараме хората да ни слушат

Семинарът се организира от Младежката асоциация на БЯД със съдействието на АЕЦ Козлодуй и ще се проведе в ПОК Леденика, 20-22 Април 2012г.

 

Целта на семинара е да даде основните похвати и насоки при представяне на доклади, което да бъде от полза на младите специалисти в техните професионални изяви. Семинарът включва теоретична част с лекции на поканени лектори с дългогодишен опит. Те ще представят как да се поднесе необходимата информация, хващане и задържане на вниманието на публиката, структура и оформление на презентацията, поставяне на акценти, начин на говорене. Участниците ще имат възможност да приложат представените техники по време на семинара в практичната част, когато разделени в работни групи ще изготвят презентация по предварително зададена тема.

Лектори:

инж. Петър Петров – “АЕЦ Козлодуй” ЕАД,

н.с. Младен Митев – ИЯИЯЕ-БАН,

д-р Десислава Кирилова – “АЕЦ Козлодуй” ЕАД,

Жанет Ангелова - “АЕЦ Козлодуй” ЕАД

 

Позиция на БЯДОтворено писмо от БЪЛГАРСКО ЯДРЕНО ДРУЖЕСТВО до ПАРТИИТЕ И КОАЛИЦИИТЕ, РЕГИСТРИРАНИ ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 26 МАРТ 2017 г.виж ощеОбщо събрание на БЯДНа 19.05.2017 г. от 16:00 часа в зала 300 на Централната сграда на ИЯИЯЕ на БАН ще се проведе ОБЩО СЪБРАНИЕ на Българско ядрено дружество.виж ощеГодишна конференция на БЯДГодишната конференция на БЯД  се проведе в дните от 11 до 14 септември 2017 г. в  Хотел Естрея Палас - Св. Св. Константин и Елена, Варна.  виж ощеМЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУММЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУМ БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА - НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ7 юни - 9 юни 2017 г., в.к. “Ривиера”, Варнавиж още
нагоре
Българско Ядрено Дружество