Начало /  /  / 15 години младежка секция на БЯД
 
Архив новини
 
15 години младежка секция на БЯД

15 години младежка секция на БЯД

15 години младежка секция на БЯД

От 5 до 7 декември в ПОК “Енерго” в курортен комплекс Пампорово се проведе семинар по повод 15-годишнината от създаването на младежката секция на Българското ядрено дружество. Срещата бе посветена и на четирите десетилетия успешна работа на българската атомна електроцентрала.
В програмата бяха включени презентациите “WiN – България – организация с история и бъдеще”, “Изследователският реактор ИРТ – София и АЕЦ “Козлодуй”: ретроспекции”, “40 години АЕЦ “Козлодуй” – минало, настояще и бъдеще” и “15 години младежка секция на БЯД”. Лектори бяха експерти от атомната централа, от Българската академия на науките и от Съюза на ветераните в ядрената индустрия на България.

Общо събрание на БЯДНа 19.05.2017 г. от 16:00 часа в зала 300 на Централната сграда на ИЯИЯЕ на БАН ще се проведе ОБЩО СЪБРАНИЕ на Българско ядрено дружество.виж ощеМЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУММЕЖДУНАРОДЕН ЯДРЕН ФОРУМ БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА - НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ7 юни - 9 юни 2017 г., в.к. “Ривиера”, Варнавиж ощеПозиция на БЯДОтворено писмо от БЪЛГАРСКО ЯДРЕНО ДРУЖЕСТВО до ПАРТИИТЕ И КОАЛИЦИИТЕ, РЕГИСТРИРАНИ ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 26 МАРТ 2017 г.виж ощеГодишна конференция на БЯДГодишната конференция на БЯД  се проведе в дните от 11 до 14 септември 2017 г. в  Хотел Естрея Палас - Св. Св. Константин и Елена, Варна.  виж още
нагоре
Българско Ядрено Дружество